Ara

Alfabetik Sıraya Göre

A B C Ç D E F G Ğ H I İ J
K L M N O Ö P R S Ş T U Ü
V Y Z                    

Sivil Toplum Örgütleri Rehberi, Yöneticilik Merkezi ve Limasol Intercollege Limasol Kampüsü tarafından yürütülen “Ada Çapında STÖ Rehberi” projesi kapsamında oluşturulmuştur.   Temel amaç, yerel ve uluslararası sivil toplum örgütleri, bağış sağlayıcılar ve Kıbrıs’taki STÖ’lerle ilgili bilgiye ihtiyacı olan kamu ve özel sektör için kapsamlı bir kaynak oluşturmaktır.

Bunun sonucu olarak 2007 yılında bir kitap basılmıştır. Ancak son zamanlardaki taleplerden dolayı bu referansları içeren ve toplumun geniş bir kesiminin rahatlıkla ulaşabileceği bir online portal oluşturulmuştur. Bu kriter göz önüne alınarak “Engage 2011-2013 Barışa Sen De Katıl” projesi tasarlanmış ve online bilgi portalı geliştirilmiştir.

 Engage projesi Yöneticilik Merkezi’nin NGO Support Center ile ortaklaşa yürütülmekte olup, uzlaşma çabalarında bir platform oluşturmayı ve vatandaş katılımını artırmayı amaçlamaktadır. Engage projesi, sivil toplumun kapasitesini geliştirmek ve diyalog ve katılımı desteklemek yoluyla daha kapsamlı bir uzlaşma süreci inşa ederek alanını genişletmiştir.

Örgütünüzü nasıl kaydeder ya da güncelleme yapabilirsiniz:

Kayıt olmak ya da detaylarınızı güncellemek için lütfen linkteki “Üyelik Formu” sayfasını açınız ve gerekli alanları doldurarak bilgilerini giriniz. Bu bilgiler Engage ekibi tarafından gözden geçirilecek, siteye eklenecek ve bir temsilci sizinle irtibat kurarak yüklenen detayları teyit edecektir.