Ara

Alfabetik Sıraya Göre

A B C Ç D E F G Ğ H I İ J
K L M N O Ö P R S Ş T U Ü
V Y Z                    
GENEL BİLGİLER
Örgüt Adı POST Araştırma Enstitüsü   
Kısaltılmış Adı POST RI 
Kuruluş Yılı 2002  
Misyon ve Vizyon

POST Araştırma Enstitüsü olarak vizyonumuz her bireyin değerinin bilindiği, eşitlikçi bir Kıbrıs toplumundan oluşan, alternatif ve sürdürülebilir bir gelecek kurmaya yardımcı olmaktır.  

Sosyal adalet temelinde:

-Barış eğitimi ve uzlaşma konularında açık diyalog yaratılmasına katkıda bulunmak ve adanın yeniden birleştirilmesine ilişkin çalışmalar yürütmek.

-Cinsel yönelim, cinsel kimlik ve cinselliğin ifade edilmesine dayalı olarak gerçekleşen cinsiyet ayrımcılığına karşı olumlu yönde sosyal değişim elde etmek için tavır almak.

-Bütün farklılıkların tanındığı, anlaşıldığı ve kabul gördüğü çok kültürlü bir toplumun oluşmasına katkı koymak, farkındalık yaratmak ve bu yöndeki çabaları desteklemek.

-Çevresel tahribatı ve yıkımı engellemeye yönelik faaliyetlerde bulunarak ekolojik sürdürebilirliliğin  sağlanması için çalışmak.

-Yukarıda belirtilen alanlardaki bilimsel araştırmaların yürütülmesinde aktif rol alarak ve yapılan çalışmalara katılım göstererek gelişmek.

-Kıbrıs'ta bilimsel araştırma kapasitesinin artırılması için bir sivil toplum araştırma enstitüsü olarak etkin rol oynamak.

Sorumlu Kişi Mehveş Beyidoğlu Önen (Başkan)   
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adresi 14 Ferruh Cambaz Sokak Köşklüçiftlik Lefkoşa (Nicosia)   
Telefon(lar) +90 (392) 227 68 43 / +90 (542) 873 91 55
Faks  
E-posta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Websitesi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
İletişim Sorumlusu Mehveş Beyidoğlu Önen (Başkan)  
ÖRGÜTSEL BİLGİLER
Statü Dernek   
Örgüt Türü Kar amacı gütmeyen organizasyon    
Hedef Kitleler Eğitimciler, Kadın, Gençlik, Toplum geneli